Bel direct voor informatie of reservering: 0653481860 of email: [email protected]

fietstaxi met advertentie

Het centrum van Amsterdam telt jaarlijks vele miljoenen bezoekers uit de gehele wereld. Reclame op een fietstaxi valt zeer op omdat de fietstaxi's vaak op centrale punten wachten op klanten. Ook als fietstaxi's rijden bewegen fietstaxi's zich doorgaans vrij langzaam voort (met een snelheid van tussen 10 en 20 kilometer per uur). Dat komt de zichtbaarheid van reclame op een fietstaxi ook zeer ten goede. De lokatie waar meestal wordt gereden, het centrum van Amsterdam is uniek voor Nederland in de zin dat dit waarschijnlijk een van de beste plaatsen in Nederland is om een internationaal publiek te bereiken.

Tarieven zijn afhankelijk van de omvang van de reclame op de fietstaxi, de lengte van de actie en het aantal fietstaxi's waarop geadverteerd wordt. Gerekend moet worden op een tarief tussen 10 en 25 euro per dag voor een reclame die de volledige buitenkant van de fietstaxi beslaat. Tarieven voor reclames die slechts de achterkant of zijkanten van de fietstaxi omvatten kosten tussen de 5 en 15 euro per dag afhankelijk van de lengte van de actie.

 

 

 

fietstaxi details 002Alle prijzen zijn altijd exclusief de kosten voor het aanbrengen van de reclame. De kosten voor het aanbrengen van reclame op een fietstaxi varieren tussen de 100 euro voor het aanbrengen van eenvoudige reclame in de vorm van op de achterkant of zijkant opgeplakte posters tot zo'n 700 euro voor een opvallende, aansprekende reclame die de volledige buitenkant van de fiets omvat.

Wij kunnen indien gewenst een reclame-mogelijkheid aanbieden op maximaal zo'n 20 fietstaxi's. Indien u interesse heeft in het adverteren op fietstaxi's in Amsterdam kunt u contact opnemen met J. Slingerland op telefoonnummer 0653481860 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BEL OF EMAIL ONS

Bel direct voor informatie of reservering:
0653481860

of email:
[email protected]

Stuur een email

Reserveren

Ga naar boven